Lansering av informasjonspakke om PNES

Sted: Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), Auditoriet Tid: 12.10.2022 18:00 - 20:00

Epilepsiforbundet inviterer alle som er interessert til lansering av vår nye informasjonspakke om PNES (psykogene ikke-epileptiske anfall).

Under lanseringen vil du blant annet få møte overlege og spesialist i nevrologi Antonia Villagran, fag- og forskningssykepleier Hilde Karterud og psykolog Siv Bækkelund, alle fra SSE, samt representanter fra Epilepsiforbundets PNES-nettverk. Nettverket består av personer som enten har PNES-diagnosen, har hatt PNES-diagnosen eller er pårørende. Nettverket jobber frivillig for å gjøre PNES-diagnosen kjent, og være en støttespiller for alle med diagnosen og deres pårørende.

PNES er en betegnelse for anfall som kan ligne noe på epileptiske anfall, men som ikke skyldes epileptiform aktivitet i hjernen. PNES kan utvikle seg som følge av stress eller ulike (tidligere) belastninger, og anfallene oppstår når hjernen ikke klarer å håndtere belastende tanker, følelser eller opplevelser på annet vis.

Program:

Velkommen!

 

OBS! Til for deg som kjører bil: SSE har innført parkeringsavgift. Betaling utføres via parkeringsautomat eller via Easypark-app. Legg inn kode 3018. Se mer info i PDF-en under.

/share/mime/48/pdf.png Info om parkeringsavgift

Se flere aktiviteter
Share Share Share

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Epilepsiforbundet tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS