På Epilepsiforbundets vinterleir kan du både delta på arrangerte aktiviteter som langrenn, alpint, snowboard og aking, eller leke i snøen på egenhånd. Det er valgfritt å delta på aktivitetene. Foto: Aurora Monrad

Bli med på Epilepsiforbundets vinterleir for ungdom

21.12.2021

Epilepsiforbundets vinterleir 2022 finner sted på Beitostølen fra 24.-27. februar, og du kan melde deg på allerede nå!

Leiren er åpen for alle våre medlemmer mellom 15 og 30 år. Aldersforskjellen gjør at vi får en veldig variert gruppe. Dette mener vi er positivt. I Epilepsiforbundet har vi åpent for alle personligheter, og du kommer garantert til å få nye venner. På leirene våre kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer.

Vi har alltid med mange ledere og nok helsepersonell, alle med mye forskjellig kompetanse. Dette gjør at vi har tid til deltakerne våre, og kan håndtere alle situasjoner som skulle oppstå. På leir skal du føle deg trygg, og vårt mål er at du skal kunne gjøre det du vil. Vi prøver å møte alle tilretteleggingsbehov du måtte ha. Alt fra allergier til en vanskelig anfallssituasjon er faktorer vi har møtt på før. Hvis du vil ha med ledsager, er dette også helt greit.

På vinterleiren vår kan du være med på aktiviteter som snowboard, alpint, langrenn, aking, leking i snøen, snøhulebygging og mye mer. Etter en dag ute med aktiviteter, legges det til rette for kortspill, musikk og kino. På vinterleir lager vi maten selv. Alle lærer mye og har det veldig gøy.

For å være med på leir, må du kun betale en egenandel på 500 kr. Alt fra flyreise, buss, mat, leie av utstyr og så videre betaler Epilepsiforbundet når du har betalt egenandelen.

Meld deg på leiren her.

Har du spørsmål, kan du kontakte vår ungdom- og utviklingsrådgiver Bård Dalhaug på mail bard@epilepsi.no.

Vi sees på leir!

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS