Epilepsiforbundets åpningstider i påsken

03.04.2020

Epilepsiforbundet tar delvis påskeferie nå, men på grunn av den spesielle situasjonen vi alle er i i år, vil noe av tilbudet vårt være åpent gjennom påsken.

Lurer du på noe om epilepsi eller trenger å prate med noen som forstår hvordan det er å leve med epilepsi? Du kan ringe administrasjonens rådgivere mandag til og med onsdag fra kl. 09:00-14:00.

Vår rådgivningstelefon Epifon1 er også åpen i påsken. Her kan du snakke med likepersoner som enten har epilepsi selv, eller er pårørende.

Epifon1s åpningstider i påsken
Mandag til fredag kl. 10.00 – 14.00 (åpent helligdager)
Tirsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00

Hvis du ikke allerede er medlem, så husk å melde deg inn i forbundet vårt. Det er takket være medlemmer, frivillige og likepersoner at du kan nyte godt av tjenester som Epifon1 og alle andre aktiviteter, kurs og medlemstilbud som vi har.

Du kontakter både administrasjonens rådgivere og de frivillige på Epifon1 på telefon 22 47 66 00, og bestemmer hvem du skal til ved hjelp av et tastevalg.

Du kan også sende mail til oss.
Mail direkte til Epifon1: epifon1@epilepsi.no
Mail direkte til administrasjonen: post@epilepsi.no

Mail leses sporadisk, så det kan ta noe lenger tid enn vanlig før du får svar.

Varer fra nettbutikken sendes ut igjen onsdag 15. april.

Vi ønsker dere alle en riktig fin påske!

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS