Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Norsk Epilepsiforbund vil gjerne vite litt om hvordan du opplever oss. Vi gjennomfører derfor en spørreundersøkelse som er anonym og tar ca. 3-4 minutter å svare på. Foto: Khakimullin Aleksandr/Shutterstock.com

Hjelp oss å bli bedre

10.01.2020

Norsk Epilepsiforbund gjennomfører nå en undersøkelse der vi ønsker svar fra både deg som er medlem og deg som ikke er medlem. Vi vil gjerne vite litt om hvordan du opplever oss. Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre. 

Vårt mål er å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson. Svar på undersøkelsen og hjelp oss å bli bedre.

Spørreundersøkelsen finner du her: 
https://response.questback.com/norskepilepsiforbund/57fpfjbarn

Dine tilbakemeldinger er svært viktige for oss!

På forhånd takk!

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS