Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Gi et bidrag

Ønsker du å gi et bidrag til arbeidet for mennesker med epilepsi og deres pårørende, kan du benytte følgende kontonummer: 1612.07.14019.

Du kan også trykke her hvis du ønsker å overføre penger med betalingskort.

Enda en mulighet er å bruke Vipps. Vårt nummer er 88491.


Dersom du ønsker at gaven skal øremerkes spesielle formål, kan dette skrives i meldingsfeltet ved innbetaling. Hvis gaven gis i forbindelse med begravelse eller er en testamentert gave, og det ønskes takkeannonse i lokalavis, kan dette skrives samme sted.

Alle gaver på over kr. 500,- er fradragsberettigede. Vi trenger da ditt personnummer tilsendt for å melde fra til likningsmyndighetene.

Takk for verdifull støtte!

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS