Gå til innholdet

Arrangementer

Kurs om ultrasjeldne diagnoser (grunnskolealder)

Dette kurset er et samarbeidskurs mellom tre av kompetansesentrene som hører til under kompetansetjenesten NKSD (Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser).

Målgruppen for kurset er barn i grunnskolealder med en ultrasjelden diagnose som hører innunder NKSD, og deres pårørende.

Tid: 24.-28. oktober 2022
Sted: Frambu, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud

Kurset går over fem dager, og handler om det å leve med en ultrasjelden diagnose. Det er lagt opp til en variert uke med forelesninger og samtaler, tid til å utveksle erfaringer og å bli kjent med andre i liknende situasjon. På dagtid vil programmet være tilpasset både voksne, unge og barn, med og uten diagnose. På ettermiddag og kveld er det anledning til å delta på aktiviteter og opplevelser både inne og ute på Frambu.

Påmeldingsfrist 13. september.

Mer info om program og påmelding.

 


Digitale treff
Epilepsiforbundet Sjeldne gjennomfører et digitalt treff hver måned. Vi driver med erfaringsutveksling og gir hverandre råd og tips for hvordan takle en potensielt krevende hverdag. Mange av de som møter opp på våre digitale treff syns det er godt å snakke med noen som er i lignende situasjoner og som har forståelse for hvor kompleks en sjelden diagnose kan være. Men du kan også bli med i møtene våre uten kamera, og det stilles ikke krav til at du må dele noe. Her er alle velkomne.

Fysiske samlinger
Fremover skal vi også se på muligheten for en eller flere fysiske samlinger i året. Noen for hele familien og andre for pårørende. Epilepsiforbundet har lang erfaring med å gjennomføre den typen arrangementer. Tanken bak de fysiske samlingene er at alle deltakere, enten de er pårørende eller selv har en sjelden diagnose, skal få et frirom med faglig påfyll, erfaringsutveksling og avkobling.

Ønsker du å være med eller bare vite mer, kan du kontakte:
Åshild Holt Lona, mobil: 957 91 334 eller mail: ashild.sjeldne@epilepsi.no
Anci Haugerud, mobil: 917 72 737 eller mail: anci.sjeldne@epilepsi.no

Bli medlem i dag

Få invitasjon til møter, treff og bli kjent med andre personer som medlem av Epilepsiforbundet

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Kontakt oss:

Karl Johans gt 7
0154 Oslo

Org.nr.: 971 277 696

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag
Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS