Gå til innholdet

Om Epilepsiforbundet Sjeldne

Vi er Epilepsiforbundets nettverk for sjeldne epilepsidiagnoser og sjelden epilepsi. Epilepsiforbundet Sjeldne er et landsdekkende nettverk for medlemmer av Epilepsiforbundet. Vårt mål er å ivareta og gi et tilbud til pårørende og de som selv har en sjelden epilepsi som medfører sammensatte og komplekse utfordringer. Vi bidrar også til at Epilepsiforbundet favner bredere, og vil sørge for at forbundet får innspill om behovene vår gruppe har og utfordringene vi møter.

Nettverket brenner for likepersonsarbeid, og ønsker å skape møteplasser for medlemmene, både på nett og fysiske temamøter. Vi ønsker også å få til helgesamlinger for pårørende og personer med sjelden epilepsi. På den måten kan nettverket bidra til erfaringsdeling, samhold, kompetansespredning og kommunikasjon. Vi har også en privat gruppe på Facebook der vi fortløpende oppdaterer informasjon om arrangementer og treff. Du er hjertelig velkommen til oss i Epilepsiforbundet Sjeldne.

Har du spørsmål eller ønsker å bli medlem, kan du kontakte:

Åshild Holt Lona, mobil: 957 91 334 eller mail: ashild.sjeldne@epilepsi.no
Anci Haugerud, mobil: 917 72 737 eller mail: anci.sjeldne@epilepsi.no 

Bli medlem i dag

Få invitasjon til møter, treff og bli kjent med andre personer som medlem av Epilepsiforbundet

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Kontakt oss:

Karl Johans gt 7
0154 Oslo

Org.nr.: 971 277 696
Kontonr.: 1612 07 14019

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag
Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS