Gå til innholdet

Støtt oss

Epilepsiforbundet Sjeldne er et nettverk som er helt avhengig av privat støtte for å drive sitt arbeid for sine medlemmer og for å stimulere til videre forskning på sjeldne diagnoser.

Ønsker du å gi et bidrag til arbeidet for mennesker med sjeldne epilepsidiagnoser og deres pårørende, kan du benytte følgende kontonummer: 1612 07 14019.

Du kan også bruke Vipps. Vårt nummer er 88491.


Dersom du ønsker at gaven skal øremerkes spesielle formål, kan dette skrives i meldingsfeltet ved innbetaling. Hvis gaven gis i forbindelse med begravelse eller er en testamentert gave, og det ønskes takkeannonse i lokalavis, kan dette skrives samme sted.

Alle gaver på over kr. 500,- er fradragsberettigede. Vi trenger da ditt personnummer tilsendt for å melde fra til skattemyndighetene.

Takk for verdifull støtte!

Bli medlem i dag

Få invitasjon til møter, treff og bli kjent med andre personer som medlem av Epilepsiforbundet

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Kontakt oss:

Karl Johans gt 7
0154 Oslo

Org.nr.: 971 277 696
Kontonr.: 1612 07 14019
VIPPS: 88491

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag
Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS