Epilepsiforbundets sommerleir for ungdom

Sted: Camp Bjøntegaard i Østerdalen Tid: 26.06.2023 - 01.07.2023

Epilepsiforbundet inviterer våre unge medlemmer til vår årlige sommerleir. Dette er et fantastisk tilbud til deg som er mellom 15-30 år og har epilepsi eller PNES.

Camp Bjøntegaard er en gammel leirskole i Østerdalen. Her kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leirledelsen består av kompetente ledere og helsepersonell, og mange av deltagerne har vært med før. Flere av lederne har selv epilepsi.

Vi tilbyr mange morsomme, nye aktiviteter som vi er sikre på at nesten ingen av deltakerne har prøvd før. Vi vil naturligvis også tilby aktiviteter som kortspill, fotball, frisbee og mye mer. På kveldene blir det også mange sosiale og morsomme ting å gjøre.

Meld deg på her.

Frist for påmelding er 1. juni.

Egenandelen på kr. 1.000,-
(Inkluderer reise, opphold og aktiviteter)

Det er førstemann til mølla, så skynd deg å melde deg på, og sikre deg en uforglemmelig opplevelse i sommerferien!

Husk at du må være medlem i Epilepsiforbundet for å være med på leir. Et medlemskap koster 390 i året. Meld deg inn her.

Se flere aktiviteter
Share Share Share

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Epilepsiforbundet tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS