Personvernerklæring

Norsk Epilepsiforbund forplikter seg til å beskytte ditt personvern. I denne personvernerklæringen beskrives det hvordan vi håndterer personopplysninger i forbindelse med ditt medlemskap.

 

Innhentede opplysninger

Da medlemskap i Norsk Epilepsiforbund er personlig og det utløses medlemsfordeler for den enkelte, er det nødvendig for oss å registrere enkelte personlige opplysninger. Dette er:

-          Navn
-          Kontaktinformasjon: adresse, mail, telefon
-          Fødselsdato (ikke personnummer)
-          Vi lagrer også ditt bilde, dersom du selv laster opp dette på din medlemsside


Bruk av opplysninger

Norsk Epilepsiforbund bruker opplysningene for å identifisere medlemskapet ditt, og for å gi deg informasjon og tilbud som du kan motta gjennom medlemsfordelene. F.eks. medlemsblad, kursinformasjon, ulykkesforsikring og rabattavtaler.

Vi deler kun dine personopplysninger med andre aktører i forbindelse med å tilby deg medlemsfordeler som medlemskapet utløser. Dette vil være tilfellet i forbindelse med vår ulykkesforsikring som leveres av eksternt forsikringsselskap. Aktører som har befatning med dine personopplysninger gjennom medlemskapet skal ha signert databehandleravtale med Norsk Epilepsiforbund og ikke benytte opplysningene til noe annet enn å tilgjengeliggjøre medlemsfordelen.

 

Hvem kan se dine opplysninger

Ansatte i Norsk Epilepsiforbund som arbeider med medlemsrelaterte aktiviteter har tilgang til medlemsregisteret og kan derigjennom se dine opplysninger. Alle ansatte har taushetsplikt. Dersom du gjennom ditt medlemskap har ønsket tilknytning til lokalforening eller nettverk, vil opp til to tillitsvalgte fra styret i aktuell forening/nettverk ha tilgang til å se dine kontaktopplysninger.

Det er kun ansatte i Norsk Epilepsiforbund som har mulighet til å redigere opplysninger i medlemsregisteret.

 

Innsyn eller sletting av personopplysninger

Dersom du ønsker å få innsyn i personopplysningene vi har lagret på deg eller ønsker å få informasjonen slettet, ber vi deg sende en e-post til post@epilepsi.no Vi vil snarest mulig gi deg svar og senest innen 5 virkedager.
Merk at sletting av personlige opplysninger også vil innebære utmelding og at du ikke lengre vil har medlemsrettigheter hos Norsk Epilepsiforbund. I etterkant av aktivt medlemskap, lagrer vi kun personopplysninger etter regnskapsloven før den automatisk slettes.

 

Har du spørsmål om hvordan ditt personvern er ivaretatt hos oss? Ikke nøl med å kontakte oss på

telefon 22 47 66 00 eller mail post@epilepsi.no

 

Oppdatert 1. november 2018

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS