Nordisk møte om status epilepticus

Sted: Hotell Norge by Scandic, Bergen Tid: 01.06.2023 - 02.06.2023

I juni avholdes det andre nordiske møtet om status epilepticus i Bergen.

Overordnet tema for konferansen: Fra vondt til verre: Terapeutiske og etiske utfordringer ved svært behandlingsresistent status epilepticus

Målgruppe: 
Møtet er først og fremst beregnet på fagfolk som arbeider eller forsker innen feltet. Men spesielt dag 2 vil være interessant for andre, inkludert pasienter, pårørende og pasientorganisasjoner. Det vil være gratis å delta digitalt.
 

Dag 2 vil det først være en diskusjon om prognose for pasienter med status epilepticus. Dette kan være en meget alvorlig tilstand, så spørsmålet i første sesjon er om statusanfall kan føre til varige skader og økt dødelighet. Deretter vil flere norske fagfolk presentere en rekke sykdomshistorier som basis for diskusjoner. Til sist vil møtet avsluttes med en meget viktig etisk diskusjon om hvor lenge man skal fortsette behandlingen av de vanskeligste tilfellene og når man skal avslutte med de konsekvenser det har.

Møtet holdes på engelsk.

Mer informasjon om program og foredragsholdere finner du i invitasjonen under


/share/mime/48/pdf.png Invitasjon med program

Se flere aktiviteter
Share Share Share

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Epilepsiforbundet tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS