Starthjelp-kurs

Sted: Søsterhjemmet / Utdanningssenteret, Ullevål sykehus, Oslo Tid: 21.10.2019 - 15.11.2019

Starthjelp er et kurs for foreldre til barn fra 0-6 år med fysiske eller kognitive funksjonsnedsettelser. Målet med Starthjelp er at foreldrene skal lære mer om sin nye hverdag, gjennom faglige foredrag og ved erfaringsutveksling med andre foreldre i samme situasjon.

Lærings- og mestrinssenteret for barn og unge ved Ullevål sykehus arrangerer i samarbeid med Barnehabiliteringen, Ullevål, nytt kurs høsten 2019.

Kurset går over fire dager, og varer fra kl. 9:00-15:00. De er gratis og gir rett til opplæringspenger fra NAV for tapt arbeidsinntekt.
Hver dag har sitt tema. Evalueringer fra tidligere kurs er gode, og deltakerne opplever stor nytteverdi både av faglig innhold, men også av erfaringsutvekslingen med andre foreldre.

Påmelding med navn, telefonnummer og litt om barnet sendes på e-post innen 14.10.19 til uxkrot@ous-hf.no.

Mer info finner du invitasjonen nedenfor.

 

/share/mime/48/pdf.png Invitasjon til Starthjelp-kurs

Se flere aktiviteter
Share Share Share

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Norsk Epilepsiforbund tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS