Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Foto: Rawpixel.com/Shutterstock.com

Alle kjenner noen... del II

26.09.2017

Åpent møte om epilepsi hos ungdom.

Norsk Epilepsiforbund og Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) inviterer til åpent møte med fokus på hukommelse og kognitive utfordringer, tilrettelegging i arbeid og studier, og om det å være student med epilepsi.

Tid: torsdag 12. oktober kl. 1800 - 2100
Sted: Litteraturhuset i Oslo

– I vårt første møte på Litteraturhuset i mars i år, snakket vi om å leve med epilepsi som ungdom, samt om hva epilepsi er, forteller en av initivtakerne og seniorrådgiver i Epilepsiforbundet Eva H. Johnsen. – I møtet 12. oktober vil vi snakke om hukommelse og kognitive utfordringer, skole og arbeid hos ungdom. Innlederne vil gi tips og råd om hvordan ungdom med epilepsi kan få muligheter til utdanning og arbeid.


PROGRAM
Ung med epilepsi og sykepleiestudent v/ Ida Zachariassen (sykepleier)

Hukommelse og kognitive utfordringer v/ Ylva Østby (psykolog)

Tilrettelegging i arbeid og studier v/ Fred Seter, NAV


Det blir mulighet til å stille spørsmål både fra salen og på SMS. Fra kl. 20 - 21 blir det anledning til samtaler og mingling.

Gratis inngang.

 

Nedenfor kan du se streaming av programmet.
Du kan også se opptaket i full skjerm.

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS