Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

EpilepsiNytt har blant annet vært med ungdommene i NEFU på likepersonsamling, og møtt syv ungdommer som skal besøke jevnaldrende på SSE og dele av sine erfaringer.

Årets første EpilepsiNytt på vei i posten

05.03.2019

Denne utgaven handler om våre frivillige.

Vi har lenge hatt foreldrekontakter på Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). De besøker barneavdelingen annenhver uke, og svarer på spørsmål og deler erfaringer med foreldre som har barn på sykehuset.

Nå kommer også ungdomskontaktene. EpilepsiNytt har vært med Norsk Epilepsiforbunds Ungdom (NEFU) på likepersonsamling, og møtt syv ungdommer som skal besøke jevnaldrende på SSE og dele av sine erfaringer.

Vi har også møtt en frivillig veteran som har delt av sine erfaringer og kunnskap i 33 år. Selv måtte hun kjempe i 13 år før sønnen fikk en epilepsidiagnose, og hun gjør hva hun kan for at andre skal slippe den samme kampen.

Vi har også tatt en prat med Frivillighet Norge, og snakket litt om endringer i frivilligheten gjennom årene, og hvilken rolle frivillig arbeid spiller for samfunnet vårt.

En forfatter mistet førerkortet da han fikk epilepsi, og begynte å gå istedenfor å kjøre bil. Det ble det en bok utav, og den er solgt til en rekke land. Vi har lest boken og tatt en prat med forfatteren.

Ellers får du som vanlig forskningsnytt fra forskningssjef Morten Lossius ved SSE, og vi gir deg også et utdrag fra live chatten vi hadde på nettsiden vår i anledning den internasjonale epilepsidagen 11. februar.

Husk at du også kan lese bladet elektronisk på medlemssidene våre.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS