Årets siste EpilepsiNytt er på vei

Nytt nummer av EpilepsiNytt er på vei til medlemmene våre. I årets siste utgave av medlemsbladet handler det om det «usynlige» og omfattende arbeidet som gjøres av pårørende til de som har epilepsi. Hva slags hjelp har de krav på? Og hva slags hjelp får de?

Vi har snakket med forfatter Olaug Nilssen som i høst er aktuell med en roman om det å være pårørende, «Yt etter evne, få etter behov». Hun har selv en sønn med flere diagnoser, deriblant epilepsi, og vet hva hun skriver om.

Vi har også snakket med en ung dame som har en samboer, datter og sønn som alle har epilepsi. Tross den ekstreme situasjonen hun er i, mener kommunen at hun ikke har rett til hjelp.

I EpilepsiNytt får du også en rapport fra landsmøtet i slutten av november. Landsmøtet vedtok store og viktige endringer for forbundet, blant annet at vi skulle endre navn og logo. Landsmøtet utnevnte også et nytt æresmedlem, 92 år gamle Ada Berle Vikingsen, som i nesten 60 år har gitt forbundet av sin tid, kunnskap og engasjement. I EpilepsiNytt kan du lese et lengre intervju med henne.

Vi presenterer også den nye appen for registrering av helseopplysninger, Victor(y) Care. Det er en nyttig app for alle med sammensatt kronisk sykdom, som ønsker å formidle på en bedre måte hvordan de har det, slik at de kan få bedre og riktigere behandling.

Ellers får du som vanlig også Forskningsnytt fra forskningssjefen, Eldrespalten og nytt fra Epilepsiforbundet Ung.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS