Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Helsemyndighetene vil gi bedre informasjon om medisiner, og ønsker å vite hva som er dine behov. Undersøkelsen er anonym og tar fem minutter.

Bedre medisininformasjon

05.01.2017

Du kan bidra.

Helsemyndighetene vil gi bedre informasjon om medisiner, og ønsker å vite hva som er dine behov.

Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og Legemiddelverket jobber sammen med Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon for å gi bedre og mer tilpasset informasjon om medisiner. Målet er at pasienter skal få svar på det de lurer på, slik at det blir enklere å bruke medisiner riktig.

Legemiddelverket gjennomfører derfor en undersøkelse for å få innspill på hvordan de kan forbedre informasjonen om medisiner. Ditt innspill er et viktig bidrag til dette arbeidet, så vi oppfordrer alle til å svare på undersøkelsen.

 

Undersøkelsen er anonym og tar fem minutter. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å svare.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS