Det er tid for betaling av medlemskontingenten for 2021. Foto: Per Stein/Shutterstock.com

Betaling av medlemskontingent via SMS

Epilepsiforbundet har i år valgt å sende ut SMS om betaling av medlemskontingenten. Og det er flere grunner til det.

Dette er årsakene til at vi sender SMS i år:

1. Det er den aller tryggeste måten for våre medlemmer å betale på, da vi ikke sender elektroniske spor hverken på mail eller i posten, som kan spores. Det er ikke slik at vi får noen opplysninger om dere, når dere klikker dere videre inn på linken, kommer dere direkte inn til NETS som er Europas største tilbydere av betalingskort og elektroniske betalingsløsninger. Og der får man mulighet til å betale med kort eller vipps. Dette er det banken som behandler, ikke oss. Når det er betalt, får vi kun en link fra banken om at du har betalt og summen, ikke noe annet. Så dette er veldig trygt.

2. Vi sparer miljøet for masse unødvendig papir.

3. Vi som organisasjon sparer penger, som igjen gjør at vi kan bruke mer tid og penger på det vi mener er de viktige tingene for våre medlemmer.

Men vi skjønner at noen kan være skeptiske til dette, og vil gjøre vårt beste for å imøtekomme deres ønsker om å betale med en faktura slik dere er vant til. Bare ta kontakt på post@epilepsi.no eller tlf: 22 47 66 00, så ordner vi det.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS