Vi sender i disse dager ut mail og giro til medlemmene våre, og håper alle får betale kontingenten på den måten de ønsker. Foto: REDPIXEL.PL/Shutterstock.com

Betaling av medlemskontingenten 2021

Nå er det tid for betaling av årets medlemskontingent, og i år kan du betale både på SMS, via mail og vanlig brevgiro.

For noen uker siden fikk mange av medlemmene våre tilbud om å betale medlemskontingenten via SMS. Vi har full forståelse for at ikke alle ønsker å benytte seg av denne metoden, og i disse dager tar vi en ny runde med kontingentutsendelse. De medlemmene som vi har mailadressen til, får en mail med betalingsinformasjon og lenke til betalingen. De vi ikke har mailadressen til, får en giro i posten.

Til dere som får mail, husk å sjekke søppelposten dersom dere ikke har fått mailen i løpet av et par dager, den kan fort havne der.

Dersom du har spørsmål om betalingen, ta kontakt med oss på post@epilepsi.no eller tlf. 22 47 66 00, så hjelper vi deg gjerne.

Epilepsiforbundet har nå fjernet ekstrakontingenten for husstandsmedlemmer. Det betyr at hvis du har andre som bor med deg som hovedmedlem, kan disse meldes inn uten ekstra kostnad. Alle medlemmer, både hovedmedlemmer og husstandsmedlemmer, kan benytte seg av våre medlemsfordeler.

Hvis du ønsker å melde husstandsmedlemmer inn eller ut, kan dette gjøres på Min Side eller ved å sende en mail til post@epilepsi.no.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS