Det første arrangementet til PNES-nettverket fant sted 12. oktober på Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), da informasjonspakken vår om PNES ble lansert. Her er nettverket representert ved (fra venstre): Christopher Viken, Celine Kallevig, likepersoner fra nettverket Linn Andersen og Annelin Hammerstad Larsen, og Mette Figge. Likeperson Nina Moe-Nilssen holder på med likepersonsarbeid i Tromsø, og var ikke fysisk til stede denne gangen. Foto: Ellen Sundland Kjendbakke, Spesialsykehuset for epilepsi

Bli med i vårt PNES-nettverk

17.10.2022

Epilepsiforbundets PNES-nettverk består av personer som enten har PNES-diagnosen, har hatt PNES-diagnosen eller er pårørende. Nettverket jobber frivillig for å gjøre PNES-diagnosen kjent, og være en støttespiller for alle med diagnosen og deres pårørende. 

Det første arrangementet til PNES-nettverket fant sted 12. oktober på Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), da informasjonspakken vår om PNES ble lansert. Informasjonspakkene for ungdom og voksne kan du nå kjøpe i nettbutikken vår.

Styrets arbeid
Celine Kallevig er leder for styret i nettverket. Styret har allerede jobbet et år med å lære seg mer om PNES-diagnosen, og har blant annet vært på kurs hos Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) i denne forbindelse. De har også laget planer for videre arbeid, og vært viktige diskusjonspartnere i utarbeidelsen av PNES-pakken og søskenfilmen om PNES: «Se meg – Iselin og Celine». De har vært viktige som brukerstemmer i arbeidet som Epilepsiforbundet har gjort med PNES.

Egen mailtjeneste
Nettverket har en egen mailtjeneste hvor du kan ta kontakt med spørsmål vedrørende det å leve med PNES. De svarer så raskt som mulig, men det kan gå 3-4 dager før du får svar. Faglige spørsmål rettes til legen din.

Vil du bli med i nettverket?
Alle som ønsker å bli en del av nettverket, er velkomne til det. Vi trenger flere frivillige og likepersoner på laget. Hvis du ønsker å bidra i nettverket, ta kontakt med nettverket på PNES@epilepsi.no. Vi trenger folk fra hele landet.

Hvis du ønsker å bidra som likeperson i nettverket, ta kontakt med oss på post@epilepsi.no. Som likeperson vil du bidra med din erfaring og kompetanse overfor andre som er i lignende situasjoner, men det krever både personlig egnethet og at du har fått opplæring av oss.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS