Vannkrig er bare én av mange morsomme ting du kan drive med på Epilepsiforbundets sommerleir.

Bli med på Epilepsiforbundets sommerleir for ungdom

09.05.2023

Nå har vi åpnet opp påmeldingen til årets sommerleir for ungdom. Leiren avholdes på Camp Bjøntegaard, 26 juni.-1. juli. Dette er et fantastisk tilbud til deg som er mellom 15-30 år og har epilepsi eller PNES. Det er førstemann til mølla, så skynd deg å melde deg på, og sikre deg en uforglemmelig opplevelse i sommerferien!

Camp Bjøntegaard er en gammel leirskole i Østerdalen. Her kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leirledelsen består av kompetente ledere og helsepersonell, og mange av deltagerne har vært med før. Flere av lederne har selv epilepsi.

Vi tilbyr mange morsomme, nye aktiviteter som vi er sikre på at nesten ingen av deltakerne har prøvd før. Vi vil naturligvis også tilby aktiviteter som kortspill, fotball, frisbee og mye mer. På kveldene blir det også mange sosiale og morsomme ting å gjøre.

Meld deg på her.

Frist for påmelding er 1. juni.

Egenandelen på kr. 1.000,-
(Inkluderer reise, opphold og aktiviteter)

Husk at du må være medlem i Epilepsiforbundet for å være med på leir. Et medlemskap koster 390 i året. Meld deg inn her.

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS