På Epilepsiforbundets sommerleir for ungdom kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer.

Bli med på Epilepsiforbundets sommerleir for ungdom

10.04.2024

Nå har vi åpnet opp påmeldingen til årets sommerleir for ungdom. Leiren avholdes på Camp Bjøntegaard, 24.-29. juni. Dette er et fantastisk tilbud til deg som er mellom 15-30 år og har epilepsi eller PNES. Meld deg på og få en uforglemmelig opplevelse i sommerferien!

Camp Bjøntegaard er en gammel leirskole i Østerdalen. Her kan du bli kjent med andre ungdommer som også har epilepsi, i et trygt miljø preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leirledelsen består av kompetente ledere og helsepersonell, og mange av deltagerne har vært med før. Flere av lederne har selv epilepsi.

Vi tilbyr mange morsomme aktiviteter, som tidligere deltagere har gitt oss god tilbakemelding på. Vi vil naturligvis også tilby aktiviteter som kortspill, fotball, frisbee og mye mer. På kveldene blir det også mange sosiale og morsomme ting å gjøre, og du velger selv hvilke aktiviteter du vil være med på.

Meld deg på leiren her.

Frist for påmelding er 27. mai.

Alle får beskjed etter hvert om de har fått plass eller ikke. De første tilbakemeldingene kommer i slutten av uke 16.

Egenandelen er på kr. 1.200,-
(inkluderer reise, opphold og aktiviteter)

Husk at du må være medlem i Epilepsiforbundet for å være med på leir. Et medlemskap koster kr. 390,- i året. Meld deg inn her.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS