Mellom foredragene og på kveldstid vil det være gode muligheter for erfaringsutveksling og sosialt samvær med andre personer som lever med anfall. Foto: Rawpixel.com/Shutterstock.com

Bli med på mestringshelg for ungdom og pårørende

24.08.2022

Ungdomstiden er en periode med helt egne utfordringer hvor man skal lære å klare seg på egenhånd. Har man en anfallssykdom som epilepsi eller PNES, kan utfordringene virke enda større enn vanlig. Derfor arrangerer Epilepsiforbundets Ungdomsråd en mestringshelg for unge fra 30. september til 2. oktober.

Arrangementet avholdes på Anker hotell i Oslo, og målgruppen er ungdom mellom 15-30 år med epilepsi/PNES, gjerne sammen med en pårørende. Hovedtema for samlingen er «Hvordan mestre en hverdag med epilepsi eller PNES».

I løpet av helgen vil man få høre fra folk med ulik erfaring og ekspertise: både leger fra Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), lærere fra Solberg skole, Epilepsiforbundets administrasjon, foreldre til unge med anfallssykdommer og personer som selv lever med anfall. Det vil være ulike programmer for unge med anfall og for pårørende, men dagene starter og avsluttes samlet.

Mellom foredragene og på kveldstid vil det også være gode muligheter for erfaringsutveksling og sosialt samvær med andre personer som lever med anfall, og Ungdomsrådets egne frivillige vil være tilgjengelige hele helgen.

Samlingen har en egenandel på 750 kroner per person, som vil dekke både reise til og fra Oslo, samt opphold og måltider på hotellet.

Husk å meld deg på her innen 18. september.

Arrangementet er kun for våre medlemmer. Husk at du nå kan melde inn hele husstanden for bare kr. 100.

Velkommen!

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS