Som medlem i Epilepsiforbundet får du blant annet delta på aktiviteter arrangert av lokallaget du hører til. Foto: REDPIXEL.PL/ Shutterstock.com

Bli medlem for bare kr. 100

01.09.2023

Nå kan du og hele husstanden din bli medlemmer hos oss ut året for bare 100 kroner! Meld deg inn i dag, og få tilgang til alle våre medlemsfordeler.

Som medlem hos oss får du blant annet gratis medlemsblad tre ganger i året, ulykkesforsikring som også dekker epileptiske anfall, delta på ungdomsleir og aktiviteter arrangert av lokallagene, reduserte priser hos NorgesTaxi flere steder i landet, gunstige hotellpriser hos utvalgte kjeder og rabatt på mange varer hos nettapoteket Farmasiet.

Som medlem støtter du dessuten vårt viktige arbeid med å spre informasjon om epilepsi og legge press på politikere og andre i saker som gjør hverdagen lettere og øker livskvaliteten til mennesker som er berørt av sykdommen.

Ordinær medlemspris står i påmeldingsskjemaet, men korrekt, rabattert pris kommer på fakturaen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS