Setter du av 10 minutter til å delta i undersøkelsen, vil du bidra til å skape økt forståelse for hvilke utfordringer mennesker med epilepsi kan møte på i skolehverdagen, og hvordan dette påvirker dem senere i livet. Dette er svært viktig informasjon, for at det skal kunne tilrettelegges bedre for disse elevene. Foto: TierneyMJ/Shutterstock.con

Delta i spørreundersøkelse for å bedre skolehverdagen til elever med epilepsi

Vår ungdom- og utviklingsrådgiver Bård Dalhaug holder på med en masteroppgave, og gjennomfører i den forbindelse en spørreundersøkelse med mål om å bedre skolehverdagen til elever med epilepsi. Han ønsker svar fra personer i alderen 16-30 år, som har gått eller går på videregående og som har hatt epilepsi i denne perioden. 

Svarene du gir, vil bidra til å skape forståelse for hvilke utfordringer mennesker med epilepsi kan møte på i skolehverdagen, og hvordan dette påvirker dem senere i livet. Dette er svært viktig informasjon, for at det skal kunne tilrettelegges bedre for disse elevene.

Undersøkelsen er bygget opp på følgende måte: Først får du spørsmål om din epilepsi og din tid på videregående skole. Deretter vil du få spørsmål om hvordan du har det nå. Dette gjøres for å se om måten du opplevde videregående skole på påvirker deg i dag.

Delta i undersøkelsen. 

Det tar ca. 10 minutter å svare på spørreundersøkelsen. Alle svar er helt anonyme og kan ikke kobles til deg.

På forhånd tusen takk for at du valgte å delta!

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS