Den internasjonale epilepsidagen blir markert over hele verden, i rundt 120 land.

Den internasjonale epilepsidagen 2019

07.02.2019

Mandag 11. februar er internasjonal epilepsidag. I år markerer vi det med temaet «Å leve godt med epilepsi», og du har mulighet til å stille oss spørsmål.

 

Hvert år, den andre mandagen i februar, blir den internasjonale epilepsidagen markert over hele verden, i rundt 120 land. Omtrent 50 millioner mennesker har epilepsi globalt, noe som gjør epilepsi til en av de mest utbredte nevrologiske sykdommene i verden.

I løpet av dagen slipper vi flere oppdateringer i sosiale medier, om hvordan man kan leve godt med epilepsi på ulike områder i livet og under livets ulike faser. Filmene vi legger ut, vil du også finne nederst i denne saken.

Vi vil også at du skal få svar på dine spørsmål om å leve godt med epilepsi. Derfor har vi samlet et panel med fag- og likepersoner som er klare til å svare på det du måtte lure på. Dette skjer mellom kl. 15 og 17.

Har du allerede spørsmål, kan du sende dem til eksperthjelp@epilepsi.no.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS