Hvert år, den andre mandagen i februar, blir den internasjonale epilepsidagen markert over hele verden, i rundt 120 land. Siden dagen i år sammenfaller med valentinsdagen, har vi valgt slagordet «Jeg elsker en med epilepsi».

Den internasjonale epilepsidagen 2022

14.02.2022

I dag er det den internasjonale epilepsidagen, og vi markerer dagen med flere spennende innlegg i sosiale medier. Siden epilepsidagen i år er samme dag som valentinsdagen, har vi valgt slagordet «Jeg elsker en med epilepsi». 

Hvert år, den andre mandagen i februar, blir den internasjonale epilepsidagen markert over hele verden, i rundt 120 land. Omtrent 50 millioner mennesker har epilepsi på verdensbasis, noe som gjør epilepsi til en av de mest utbredte nevrologiske sykdommene i verden.

Vi har laget tre korte filmer som på ulike vis handler om det å være glad i en person med epilepsi. To av filmene har vi allerede publisert på vår YouTube-kanal og på Facebook. Den siste kommer i dag. 

Vi kommer også til å publisere to tekster fra pårørende, her på nettsiden, i løpet av dagen.

På vår Instagram og Snapchat skjer det også spennende ting i dag. Der publiserer vi en video av snapperne knyttet til dagens slagord. Vi har også et samarbeid med Instagram-kontoen @ambulanselivkjollefjord, og vil ta over deres Instagram-story i dag.

Ellers markerer vi dagen med 14 prosent rabatt på alle varer i nettbutikken, så gå inn og se om det er noe du vil ha, eller kjøp noe til en du er glad i.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS