Det nye forbundsstyret

30.09.2018

På Epilepsiforbundets 21. landsmøte ble det nye forbundsstyret frem mot 2020 valgt.

Dette er forbundsstyret som er valgt for å lede Epilepsiforbundet de neste to årene:

Forbundsleder Bente Langsø, Oslo, gjenvalgt til styret.

1. nestleder Therese Jahre, Sør-Rogaland, nyvalgt til styret.

2. nestleder Stein Atle Roestad, Vestfold, gjenvalgt til styret.

Styremedlem Merete Kristin Tschamper, Oslo, nyvalgt til styret.

Styremedlem Halvor Nitteberg, Akershus, gjenvalgt til styret.

Styremedlem Peggy Sætre Hove, Møre og Romsdal, nyvalgt til styret.

Styremedlem Torun Antonia Hansen, Nordland, nyvalgt til styret.

1. varemedlem Anne Dilling, Østfold, gjenvalgt som varamedlem.

2. varamedlem Tone Kåsastul, Telemark, gjenvalgt (tidligere styremedlem).

 

Forbundslederen Bente Langsø, som får fortsette i sitt virke som leder var tydelig rørt av å bli gjenvalgt. Fra talerstolen sa hun:

– Jeg er stolt av å ha vært en del av et viktig samfunnsoppdrag med ivaretagelse av personer med epilepsi og deres pårørende. Norsk Epilepsiforbund er en viktig aktør i jobben for å gi mennesker med epilepsi like muligheter til utdannelse, innenfor arbeidslivet og rett til god behandling og oppfølging i de forskjellige livsfasene.

Langsø understreker at i arbeidet videre for forbundsstyret er det viktig at man jobber godt med arbeids- og strategiprogrammet og det hun mener er en viktig resolusjon. Det er landsmøtet som nå har bestemt hva forbundsstyret skal jobbe med, mener Langsø.

 

Friskt blod inn i forbundsstyret

Therese Jahre, som er ny i styret og som ble valgt inn som 1. nestleder var på landsmøte som en ungdomsrepresentant fra Sør-Rogaland

Jahre har lagt vekt på at hun vil bruke tid på å sette seg inn i hvordan organisasjonen kan driftes best mulig for å gi brukergruppen et godt tilbud. Hun ønsker å være et verdifult bidrag gjennom å utfordre Epilepsiforbundet på deres tanker og ideer, ved å se problemstillingene fra et annet perspektiv og med friske øyne.

 

Lokallag, lokallag, lokallag

Stein Atle Roestad fra Vestfold har sittet seks år i forbundsstyret og sitter nå som 2. nestleder. Roestad forteller om hva han ønsker å fokusere på de neste to årene:

– Vi skal videreføre hvordan vi ser ut og hvordan vi er for medlemmene også skal vi gjøre en ny og større satsning på liv i lokallag, stimulering av lokallag. Vi må be lokallagene om å være konkrete i hvordan de vil støttes av administrasjonen. Finne nye måter å gjøre det på. 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS