Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Flere lærings- og mestringssentre rundt om i landet inviterer til samling 7. september fra kl. 18-21, hvor du kan være med på direkte fellesvisning fra et informasjonskurs i Oslo om vanskelig behandlingsbar epilepsi. Foto: Matej Kastelic/Shutterstock.com

Direktesending fra informasjonskurs

21.08.2017

Et tilbud fra lærings- og mestringssentrene

Flere lærings- og mestringssentre rundt om i landet inviterer til samling 7. september fra kl. 18-21.

Bakgrunnen er et informasjonskurs om vanskelig behandlingsbar epilepsi på Litteraturhuset i Oslo samme kveld. Hos lærings- og mestringssentrene kan du være med på direkte fellesvisning fra kurset i Oslo.

– Norsk Epilepsiforbund har invitert lærings- og mestringssentrene til å arrangere visningene i samarbeid med Epilepsiforbundets lokalforeninger, og vi er veldig glade for at så mange har tatt i mot oppfordringen, sier prosjektleder og seniorrådgiver i Norsk Epilepsiforbund, Eva Hennie Johnsen.

Du kan delta på samlinger på Stavanger universitetssykehus, sykehuset i Volda, Ålesund, Kristiansund og Molde. I tillegg blir det arrangert en fellesvisning på Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). 

Arrangementene er gratis og åpne for alle.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS