Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Epilepsi – hva nå?

03.10.2018

En rettighetsveileder til helsetilbudet ved epilepsi.

Den kunnskapsbaserte retningslinjen ble laget i 2016 av blant annet Spesialsykehuset for epilepsi, Oslo Universitetssykehus og Norsk Epilepsiforbund. Retningslinjen ble til da Epilepsiforbundet over lengre tid hadde lagt merke til ujevnhet i kvaliteten på norsk epilepsiomsorg. Målet med retningslinjen var blant annet å oppnå en nasjonal standard for utredning, behandling og oppfølging av pasientgruppen.

Retningslinjen er tilgjengelig i sin helhet her: https://www.epilepsibehandling.no/.

Retningslinjen er utarbeidet for helsepersonell og har en medisinskfaglig ordlyd og oppbygging. Derfor har Epilepsiforbundet utarbeidet en veileder for å gi en mer tilgjengelig oversikt over hva helsetilbudet ved epilepsi bør inneholde og hvilke anbefalinger retningslinjen gir.

Rettighetsveilederen Epilepsi – hva nå? Finnes for bestilling av et fysisk eksemplar eller som en nedlastbar fil i nettbutikken, her: https://www.epilepsi.no/nettbutikk/

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS