Epilepsiforbundet har 85 likepersoner, som kan dele av sine erfaringer, enten som pasient eller pårørende. Disse møter du blant annet i vår rådgivingstelefon og på mail, og i lokallagene våre. Her er ca. halvparten av likepersonene på vårt årlige kurs. Alle våre likepersoner kurses for at de skal kunne møte nydiagnostiserte og andre med epilepsi og pårørende på en god måte.

Epilepsiforbundet er i gang med sin sykehus-turné – neste stopp er Ålesund

18.12.2023

Epilepsiforbundet fortsetter denne vinteren sin sykehus-turné til lokalsykehus rundt om i landet. Hensikten er å gjøre lokalsykehusene i Norge kjent med Epilepsiforbundet og våre tilbud – spesielt lokallagene våre – slik at de kan videreformidle til pasientene hva vi kan hjelpe dem med.

Vi har allerede vært på besøk på Rikshospitalet, Ahus, Spesialsykehuset for epilepsi, Drammen sykehus og Førde sykehus.

Etter jul pangstarter vi året 4. januar med besøk på Ålesund sykehus, og etter møte med helsepersonell på dagen, inviterer vi til en «mini-epilepsiskole» i Ålesund sykehus` Velferdssal kl. 18-20. Arrangementet er for pasienter og pårørende.

Møtet og sykehus-turneen er en del av Epilepsiforbundets nye prosjekt «Trygghet i utryggheten». Prosjektet skal etablere dialog mellom de som jobber med epilepsipasienter og lokallag/likepersoner, slik at det blir lett for deg som er pasient eller pårørende å vite hvor du kan få hjelp og hvem du kan kontakte der du bor.

Fagpersoner ved sykehusene er ekspertene på diagnosen epilepsi, mens Epilepsiforbundet er eksperten på det å leve med epilepsi.

På møtet i Ålesund får du mulighet til å stille spørsmål til epilepsisykepleier, Epilepsiforbundets administrasjon og ikke minst lokallaget i Møre og Romsdal, som er primus motor for møtet.

På grunn av enkel servering er det fint om du/dere melder dere på til moreogromsdal@epilepsi.no.

Program:
• Hva er epilepsi og PNES (psykogene ikke-epileptiske anfall)? v/ epilepsisykepleier Annie Torbjørgson
• Hverdagsliv og anfall v/ rådgiver Benthe Lill Krigerød, Epilepsiforbundet
• Epilepsiforbundet Møre og Romsdal informerer v/ Hege Beitveit
• Prøv våre VR-briller
• Møte andre i samme situasjon
• Åpent for spørsmål
• Enkel servering


Følg med i våre kanaler, så får du vite det når vi kommer til deg.

«Trygghet i utryggheten» er støttet av Stiftelsen Dam, og gjør at vi har mulighet til å reise rundt i landet med informasjon om Epilepsiforbundets tjenester.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS