Epilepsiforbundet Sjeldne lanserer splitter ny nettside!

Epilepsiforbundet Sjeldne har fått egen nettside

04.05.2022

Nettverket vårt Epilepsiforbundet Sjeldne har fått en egen nettside under www.epilepsi.no. Her finner du informasjon om blant annet de sjeldne diagnosene, nettverkets digitale treff, hvordan bli medlem eller melde deg som frivillig. Og mye mer. 

– Det er viktig for forbundet å vise frem alt det flotte arbeidet som nettverket gjør, sier generalsekretær i Epilepsiforbundet Sissel Karin Haavaag. – I tillegg ønsker vi å vise at Epilepsiforbundet også jobber for dem som har en sjeldendiagnose og deres pårørende.

Nettverket for sjeldne epilepsidiagnoser og sjelden epilepsi er et landsdekkende nettverk for medlemmer av Epilepsiforbundet. Nettverket har som mål å ivareta og gi et tilbud til de som selv har – eller er pårørende til en person med – en sjelden epilepsi som medfører sammensatte og komplekse utfordringer.

Ta en titt på den nye nettsiden. 

Les mer om våre nettverk.

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS