Stående mann sett bakfra med rød paraply over seg

Epilepsiforbundets ulykkesforsikring har i tillegg til vanlige utbetalinger ved ulykke, også dekning for både tingskade og benbrudd dersom uhellet skulle være ute. Foto: Billion Photos/Shutterstock.com

Epilepsiforbundets ulykkesforsikring – enda bedre enn før

22.03.2020

Som medlem i Norsk Epilepsiforbund kan du tegne ulykkesforsikring som også dekker epileptiske anfall. Nå er brosjyren for 2020 klar, og vi sender den ut til våre medlemmer.

– Vi tilbyr nå en enda bedre forsikring enn før, og til samme pris eller noe lavere. Det kan vi gjøre fordi det er flere enn før som benytter seg av denne medlemsfordelen, sier generalsekretær i Norsk Epilepsiforbund, Sissel Karin Haavaag. Forsikringen har i tillegg til vanlige utbetalinger ved ulykke, også dekning for både tingskade og benbrudd dersom uhellet skulle være ute.

Vi vil snart sende våre medlemmer en elektronisk utgave av brosjyren. En trykket versjon sendes ut sammen med neste nummer av medlemsbladet EpilepsiNytt i begynnelsen av juni.

Dersom du har spørsmål om forsikringsordningen, kan du kontakte forsikringskontoret på telefon 23 11 35 85. Husk å ha medlems- og fødselsnummer tilgjengelig når du ringer.

/share/mime/48/pdf.png Les forsikringsbrosjyren her

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS