En brun kosebamse med plaster på

Ulykkesforsikringen til Epilepsiforbundet gir en ekstra sikkerhet hvis ulykken først skulle ramme. Foto: Catalin Rusnac/Shutterstock.com

Epilepsiforbundets ulykkesforsikring – kanskje den beste medlemsfordelen

Visste du at du som medlem i Epilepsiforbundet får tilgang til vår ulykkesforsikring som også dekker skader ved epileptiske anfall? Vanlige ulykkesforsikringer dekker ikke dette. Nå er brosjyren for 2021 klar, og du finner den på nettsiden vår

– Dette er en av våre beste medlemsfordeler, og vi er glade for at vi i 2021 fortsatt kan tilby samme gode forsikring som i fjor, og til lik pris som fjorårets. Det betyr at ulykkesforsikringen har uendret pris for tredje år på rad, sier generalsekretær i Epilepsiforbundet Sissel Karin Haavaag.

Vår ulykkesforsikring dekker medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter, ulykkesdødsfall og tingskader, som skader på for eksempel briller og tenner i forbindelse med anfall. I tillegg får du også erstatning for benbruddskader. Epilepsiforbundets ulykkesforsikring kan tegnes både for barn og voksne. Medlemmer som ikke selv har epilepsi, kan kjøpe forsikringen uten epilepsidekning.

 

For styreleder Bente Nordahl Langsø var ulykkesforsikringen god å ha da hun opplevde en skiulykke for et par år siden. Hun er godt fornøyd med både vilkår og saksbehandlingen.

En av dem som benytter seg av forsikringsordningen, er styreleder i Epilepsiforbundet Bente Nordahl Langsø.
– Jeg har hatt forsikringen siden avtalen mellom forsikringsselskapet og Epilepsiforbundet ble opprettet i 2007, forteller hun. – Jeg valgte den på grunn av de gode vilkårene både med tingskade ved anfall og selve ulykkesforsikringen.

Langsø vil absolutt anbefale forsikringen både til andre medlemmer og til personer uten kronisk sykdom:
– Jeg hadde en skiulykke for et par år siden der korsbåndet i kneet røk, og kneet fikk indre skader. Da fikk jeg god bistand av saksbehandler, og opplevde dem som veldig ryddige. Når uhellet skjer, er det godt å vite at man kan få dekket noen av utgiftene ved skaden. Min erfaring er udelt positiv både med tanke på vilkår og saksbehandling.

17. mars inviterer vi til et webinar der du får en grundig presentasjon av forsikringsordningen, og får mulighet til å stille spørsmål hvis det er noe du lurer på knyttet til den. Mer info om webinaret kommer her på nettsiden vår og på Facebook.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS