Kosebamse med plaster på

Ulykkesforsikringen til Epilepsiforbundet gir en ekstra sikkerhet hvis ulykken først skulle ramme. Foto: Catalin Rusnac/ Shutterstock.com

Epilepsiforbundets ulykkesforsikring – kanskje den beste medlemsfordelen

20.02.2023

Visste du at du som medlem i Epilepsiforbundet får tilgang til vår ulykkesforsikring som også dekker skader ved epileptiske anfall? Vanlige ulykkesforsikringer dekker ikke dette. Nå er brosjyren for 2023 klar, og du finner den på nettsiden vår. 

– Dette er en av våre beste medlemsfordeler, og i en tid da alt blir dyrere, er vi glade for at vi i 2023 fortsatt kan tilby samme gode forsikring som i fjor, og til lik pris som fjorårets. Det betyr at ulykkesforsikringen har uendret pris for femte år på rad, sier generalsekretær i Epilepsiforbundet Sissel Karin Haavaag.

Vår ulykkesforsikring dekker medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter, ulykkesdødsfall og tingskader, som skader på for eksempel briller og tenner i forbindelse med anfall. I tillegg får du også erstatning for benbruddskader. Epilepsiforbundets ulykkesforsikring kan tegnes både for barn og voksne. Medlemmer som ikke selv har epilepsi, kan kjøpe forsikringen uten epilepsidekning.

Årets brosjyre blir sendt ut sammen med neste nummer av medlemsbladet EpilepsiNytt i starten av mars.

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Epilepsiforbundet tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS