Dette er det sittende ungdomsrådet i NEFU. Nå velges det nytt råd for neste år.

Et ungdomsråd for deg! Vil du bli med?

17.12.2018

Nå kan du bli med i et av Norsk Epilepsiforbunds Ungdoms (NEFU) mest sentrale verv.

Ungdomsrådet har en viktig rolle for planlegging av NEFU sitt arbeid. Målet med dette arbeidet er å fremme så god livskvalitet som mulig for ungdom med epilepsi. En periode i ungdomsrådet varer i et år, og du kan bruke denne tiden til å gjøre en forskjell for de som trenger det.

Gjennom en slik periode vil du og resten av rådet være stemmen til alle medlemmer mellom 15-30. Dere vil derfor ha innflytelse på hvordan Norsk Epilepsiforbund sitt ungdomsarbeid ser ut.    

Konkrete oppgaver kan for eksempel være å:

  • Planlegge leir
  • Planlegge/delta i NEFUs nasjonale arbeid i 2019
  • Foreslå, styre og lede egne prosjekter

I løpet av en periode må du møte opp på to møter i Oslo, og fire til seks møter over Skype. Alle utgifter med tanke på reise vil bli betalt for deg av Norsk Epilepsiforbund. Dette vervet er svært givende, og krever i utgangspunktet ingen tidligere erfaring fra lignende arbeid. Når vervet avsluttes får du også en attest som redegjør for hva du har gjort. Dette kan by på mange nyttige erfaringer og gjør seg godt på en CV.

Hvis du er interessert i dette kan du kontakte Bård Dalhaug på: bard@epilepsi.no eller på telefon: 47792517. Da vil du også få mer informasjon om ungdomsrådet.

Ta gjerne kontakt selv om du er usikker eller har andre spørsmål du føler du ikke har fått besvart. Ta gjerne en titt på nettsiden vår www.nefu.no hvis du vil se hvem som sitter i ungdomsrådet nå.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS