Følg oss på Snapchat for å høre ulike personer dele historiene sine om hvordan de lever og takler det å leve med epilepsi og/ eller PNES på daglig basis. Foto: NicoElNino/Shutterstock.com

Følg oss på vår nye Snapchat-konto

13.12.2021

Epilepsiforbundet har fått ny offisiell Snapchat-konto: @Epilepsiforbund
Følg oss der ved å skanne QR-koden i denne artikkelen.

Det er flere grunner til at vi har opprettet en ny konto. Vår gamle konto, «Ungepilepsi», begrenset målgruppen vår, fordi mange trodde den bare var for ungdom. Hos oss er alle velkomne uansett alder eller forhold til epilepsi eller PNES. På «Epilepsiforbund» Snapchat har vi snappere fra alderen 15 til 41 år som diskuterer ulike temaer knyttet til epilepsi eller PNES.

Vår nye konto «Epilepsiforbund» er også lettere å finne som den offisielle Snapchat-kontoen. Vi ønsker dessuten at alle våre sosiale medier skal ha likelydende brukernavn.

Følg oss på Snapchat for å høre ulike personer dele historiene sine om hvordan de lever og takler det å leve med epilepsi og/ eller PNES på daglig basis.

Alt du trenger å gjøre er:
• Ta skjermbilde av snapkoden vår nedenfor
• Legg oss til via QR i Snapchat
• Fortell venner og familie om oss

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS