Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Da Camilla Andresen fikk epilepsianfall, trodde hun det var angst. Foto: NRK/Therese Bergersen

Forvekslet epilepsi med angst

06.02.2017

Camilla trodde hun var blitt gal.

Epilepsi har ingenting med psykisk sykdom å gjøre, men noen ganger kan anfallene forveksles med psykiske lidelser.

– Jeg ble stående og stirre intenst. Samtidig fikk jeg svelgeproblemer og begynte å fikle med ting. Utenfra så det sykelig ut. Jeg trodde jeg hadde blitt gal, forteller Camilla Andresen til NRK. – Først trodde vi det var angst. Jeg hadde masse rare tanker og inntrykk, og følte meg forvirra, sier hun.

Hun gikk på ungdomsskolen da hun fikk de første anfallene. Fem år senere fikk hun diagnosen fokal epilepsi. Nå deltar hun i NRKs programserie «Hva feiler det deg?», der leger og legfolk skal gjette pasienters diagnose.

Les mer om Camilla på nrk.no.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS