Gå 90 km i september

15.08.2023

Epilepsiforbundet har kampanje på Facebook for en anfallsfri fremtid. 

Epilepsiforbundet kjører i disse dager en kampanje på Facebook hvor vi oppfordrer folk til å gå 90 km i september for en anfallsfri fremtid. De som registrerer seg får tilsendt en gratis t-skjorte å gå i, og oppretter med det samme en innsamling på sin Facebookside til inntekt for Epilepsiforbundet. 

Noen har spurt seg om det virkelig er Epilepsiforbundet som står bak denne kampanjen, og det kan vi bekrefte at det er. Man kan være helt trygg på at alle inntekter fra Facebookinnsamlinger til Epilepsiforbundet kommer til rett sted. Det er kun mulig å starte innsamlinger for organisasjoner som er godkjent av Facebook, og kravene for å bli godkjent er svært strenge. Organisasjonene må dokumentere nøye at de er dem de utgir seg for, og at de arbeider for et ideelt formål. 

I skrivende stund har allerede 800 personer startet en innsamling gjennom denne kampanjen, og vi er veldig takknemlige over all entusiasmen og positiviteten som denne kampanjen har blitt møtt med. 

Trykk her for å gå til kampanjesiden på Facebook

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS