Gi Rudy liv!

07.12.2017

Har du lyst til å se "Rudy og lynmonsteret" som tegnefilm? Det har vi også! Men vi trenger hjelp av deg.

Boken "Rudy og lynmonsteret" ga oss muligheten til å informere barn om epilepsi gjennom en fin og engasjerende historie. Men en vilter gutt som Rudy er ikke tilpasset et stillestående liv mellom to stive permer. Nå skal han endelig få rørt litt på beina, når vi får ham inn i en tegnefilm!

Takket være støtte fra ExtraStiftelsen, har vi allerede mesteparten av pengene som trengs. Men vi mangler fortsatt litt, og derfor har vi startet folkefinansieringskampanjen "Gi Rudy liv!". Her kan du støtte produksjonen av filmen ved å gi et valgfritt beløp eller velge en av belønningene vi tilbyr.

Klarer vi å få Rudy, Theodora og de andre barna i barnehagen opp på sitt naturlige aktivitetsnivå? Svaret får vi 6. januar, da er kampanjen over. Alt vi klarer å samle inn går uavkortet til å lage en kvalitetsfilm. La oss gi de voksne i Fjæra Fritidsbarnehage noe å bryne seg på!

Du kan bidra på kampanjesiden.

Her kan du støtte kampanjen med et valgfritt beløp. Du kan også velge en av belønningene vi tilbyr. For eksempel, kan du velge et flott trykk av Rudy, signert av illustratør Endre Skandfer. Hvis du er raskt ute, kan du også sikre deg et eksemplar av boken i posten før jul.

 

Les flere nyheter
Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS