Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell tilbyr nå gratis juridisk rådgivning til Epilepsiforbundets medlemmer, dersom du trenger hjelp med problemstillinger knyttet til koronautbruddet. Foto: Freedomz/Shutterstock.com

Gratis juridisk rådgivning til våre medlemmer

29.03.2020

Som medlem i Norsk Epilepsiforbund får du nå gratis juridisk rådgivning dersom du trenger hjelp med problemstillinger knyttet til koronautbruddet.

Det er Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS som har utvidet en av våre medlemsfordeler i forbindelse med den pågående dugnaden vi er inne i. Som medlem vil du til vanlig få gratis førstegangskonsultasjon og redusert pris hos advokatfirmaet. Men nå får du altså all juridisk rådgivning som er knyttet til koronautbruddet gratis. 

– Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell ønsker å tilby gratis juridisk rådgivning, fordi vi ser at folk vil kunne trenge juridisk bistand som følge av koronaviruset, blant annet i forbindelse med arbeidsforhold, ytelser fra NAV og på andre områder, sier advokat og partner Øystein Hagen.

Generalsekretær i Norsk Epilepsiforbund Sissel Karin Haavaag er veldig takknemlig og glad for at vi kan utvide denne medlemsfordelen.
– Vi har fått mye god tilbakemelding fra medlemmer på samarbeidet så langt, forteller hun. – Dette er fantastisk fint gjort av advokatfirmaet, som utvider dagens tilbud til våre medlemmer.

Som et ledd i smitteverntiltakene tar Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell ikke imot klienter på kontoret inntil videre, men advokatene er tilgjengelige på de fleste plattformer som Skype/facetime/telefon og så videre.

Du kan kontakte dem på tlf 22 17 74 00 eller mail advokat@klovfjell.no.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS