Som medlem i Epilepsiforbundet får du mange medlemsfordeler. Nå får nye medlemmer gratis medlemskap ut året. Foto: REDPIXEL.PL/Shutterstock.com

Gratis medlemskap i desember

I hele desember 2020 har vi gratis innmelding for nye medlemmer. Gjør som mer enn 6.000 andre allerede har gjort, meld deg inn i dag, så får du gratis medlemskap ut året.

Vi har mange medlemsfordeler, som blant annet gratis medlemsblad fire ganger i året, ulykkesforsikring som også dekker epileptiske anfall, deltagelse på ungdomsleir og aktiviteter arrangert av lokallagene, reduserte priser hos NorgesTaxi flere steder i landet, gunstige hotellpriser hos utvalgte kjeder og rabatt på mange varer hos Farmasiet.

Som medlem støtter du dessuten vårt viktige arbeid med å spre informasjon om epilepsi og legge press på politikere og andre i saker som gjør hverdagen lettere og øker livskvaliteten til mennesker som er berørt av sykdommen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS