I vår nye filmserie får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om epilepsi.

Ny filmserie om epilepsi

13.11.2017

Det er de nærmeste dagene duket for lansering av de første episodene i Norsk Epilepsiforbunds nye filmserie ”Hva er epilepsi?”. Serien består av totalt 16 episoder, og de første 8 publiseres allerede nå i november.

– Det er mange spørsmål som stilles om epilepsi hver eneste dag. Vi har nå laget en serie med korte opplysningsfilmer som skal svare på noen av de absolutt vanligste spørsmålene folk har, forteller generalsekretæren i Epilepsiforbundet, Henrik Peersen.

For hver episode i filmserien er nemlig laget for å svare på et vanlig spørsmål knyttet til epilepsi. Blant de 8 første episodene besvares spørsmål som ”Hva er epilepsi?”, ”Er epilepsi farlig?”, ”Hvordan behandles epilepsi?” og ”Hvordan håndteres et anfall?”.

Totalt skal 16 spørsmål besvares i filmserien, og episodene er laget både på norsk og engelsk for å nå et størst mulig publikum. Filmene representerer en vesentlig modernisering i forbundets opplysningsarbeid, og har som mål å gjøre kunnskap om epilepsi lettere tilgjengelig.

Filmene lanseres på forbundets YouTube-kanal og her på nettsiden. Abonnerer du på YouTube-kanalen, vil du automatisk få tilsendt informasjon etter hvert som filmene blir publisert.

Første filmen kommer søndag 19. november.

 

Les flere nyheter
Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS