Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Informasjonskurs om medikamentresistens

23.08.2017

Fikk du ikke med deg arrangementet, kan du nå se opptak fra det her.

Epilepsiforbundet og Epilepsiforeningen i Oslo inviterer til informasjonskurs på Litteraturhuset i Oslo 7. september kl. 18-20.

Her får du blant annet høre om årsaker til at noen opplever at epilepsimedisiner ikke virker. Du får også lære om alternative behandlingsformer som har vist seg å kunne ha god effekt.

Informasjonskurset passer for deg som enten selv har epilepsi eller er pårørende, eller deg som bare ønsker å lære mer om epilepsi.

Gratis inngang.

Velkommen!

Nedenfor kan du se opptak fra arrangementet.

Hvis du vil se opptaket i full skjerm, klikk her. 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS