Denne uken står Jørn, Mathias, Siw og Sissel på stand i Arendal. Kom gjerne og besøk oss!

Kom og feire frivilligheten med Epilepsiforbundet på Arendalsuka!

15.08.2022

Denne uken finner du Epilepsiforbundet i Arendal, nærmere bestemt på vår egen stand under Arendalsuka. Der er vi fra kl. 14 på mandag til 14 på fredag. Kom og spør oss om alt du lurer på om det å leve med epilepsi, og prøv våre VR-briller som viser hvordan det kan oppleves å våkne fra et epilepsianfall. På torsdag inviterer vi til fest!

– Det er første gang vi har egen stand på Arendalsuka, forteller generalsekretær Sissel Karin Haavaag.
– Arendalsuka er en svært viktig arena for å spre informasjon om epilepsi og forbundet, knytte kontakter med andre frivillige organisasjoner som vi kanskje kan samarbeide med i framtiden – sammen er vi sterkere – og for å få kontakt med politikere og andre som kan påvirke hverdagen til medlemmene våre.

Foruten oss, treffer du også representanter fra Solberg skole på standen vår. Solberg skole er sykehusskolen ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). 

Stortingspolitiker fra Høyre, og medlem i utdannings- og forskningskomiteen, Kari-Anne Jønnes, kommer til standen i løpet av uken, og vil ha en samtale der med Solberg skole og generalsekretær Haavaag om epilepsi og utdanning. Denne håper vi å kunne vise deg på Facebook-siden vår.

2022 er frivillighetens år, og på torsdag kl. 12 inviterer vi til fest og feiring av frivilligheten og den fantastiske og viktige jobben som de frivillige gjør. Her blir det både marsipankake og brus.

Inviterte gjester, som blant andre kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (AP), stortingsrepresentant Tone Trøen (H), generalsekretær i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Lilly Ann Elvestad og Espen Lahnstein, nestleder i forbundsstyret vårt og varaordfører i Lier (SP), hyller frivilligheten.
Både vi og våre medarrangører, Hjernerådet, MS-forbundet, Norges Parkinsonforbund og CP-forbundet, har også plukket ut en liten film hver, som vi vil vise dere.

– Vi skal vise en teaser for VR-filmen vår, forteller Haavaag. – Dette er en film som gir seeren en følelse av hvordan det kan oppleves å våkne fra et epilepsianfall. Det er en viktig film, fordi den kan bidra til at personer med epilepsi blir møtt med mer forståelse.

Har du ikke mulighet til å være til stede i Arendal? Fortvil ikke, vi vil gi deg oppdateringer i våre sosiale medier i løpet av uken, så følg med!

Arrangementet vårt på torsdag blir streamet i sin helhet, og du kan se det her, via lenken under, og på Facebook-siden vår.

Se streaming her fra vårt arrangement torsdag 18. august.

Håper vi ses i Arendal!

Medlemskampanje denne uken
I anledning Arendalsuka kan du fram til og med 19. august bli medlem hos oss ut året for bare 100 kroner. Gjør som nesten 6.000 medlemmer allerede har gjort, meld deg inn i dag. Er du i Arendal denne uken, så kom gjerne innom vår stand for en hyggelig prat.Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS