Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

På Epilepsiforbundets kurs om epilepsi hos barn vil du blant annet lære mer om diagnosen, anfallstyper og anfallshåndtering, utredning og pasientenes møte med helsevesenet, samt få forståelse for hvordan det kan være å leve med epilepsi. Foto: Matej Kastelic/Shutterstock.com

Kurs for helsesøstre

29.06.2017

Epilepsiforbundet inviterer.

Etter sommeren legger Epilepsiforbundet ut på en rundreise i hele landet, og inviterer helsesøstre ved helsestasjoner og skolehelsetjenester til gratis epilepsikurs. Vi starter allerede 28. august i Bodø, og avslutter i Kristiansand 5. desember.

En diagnose med store variasjoner
Epilepsi innebærer langt større variasjoner enn de fleste er klar over. Dette gjelder alt fra debut og anfallstyper til tilleggsutfordringer og påvirkning på livskvalitet. Epilepsi rammer 1 prosent av befolkningen, og forekomsten er størst i aldersgruppen 0-20 år.

Hva du lærer på kurset
På dette kurset vil du få god breddeforståelse av epilepsi. Du vil lære mer om diagnosen, anfallstyper og anfallshåndtering, utredning og pasientenes møte med helsevesenet, samt få forståelse for hvordan det kan være å leve med epilepsi.

Alle deltagere vil også motta gratis informasjonsmateriell som vil være nyttig for helsestasjonen eller skolen du representerer.

Påmelding
Påmelding og spørsmål kan sendes Norsk Epilepsiforbund v/ Henrik Peersen på mail henrik@epilepsi.no eller via telefon 22 47 66 00.

Påmeldingsfrist: 14 dager før kursdato

Kursene varer fra kl. 13-15.

Oversikt over sted og dato for alle kursene finner du i invitasjonen. Nærmere informasjon om kurslokaler ettersendes alle deltagere i god tid.

/share/mime/48/image.png Invitasjon
(kursinvitasjon-epilepsi-hos-barn.jpg, 1MB)

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS