Under lanseringen vil du få møte både fagpersoner fra SSE og representanter fra Epilepsiforbundets PNES-nettverk. Fra venstre overlege og spesialist i nevrologi Antonia Villagran, representant for PNES-nettverket Linn Andersen, fag- og forskningssykepleier Hilde Karterud, leder for PNES-nettverket Celine Kallevig og psykolog Siv Bækkelund.

Lansering av informasjonspakke om PNES

04.10.2022

Onsdag 12. oktober kl. 18-20 inviterer vi alle som er interessert til lansering av vår nye informasjonspakke om PNES (psykogene ikke-epileptiske anfall). 

PNES er en betegnelse for anfall som kan ligne noe på epileptiske anfall, men som ikke skyldes epileptiform aktivitet i hjernen. PNES kan utvikle seg som følge av stress eller ulike (tidligere) belastninger, og anfallene oppstår når hjernen ikke klarer å håndtere belastende tanker, følelser eller opplevelser på annet vis.

Under lanseringen vil du blant annet få møte overlege og spesialist i nevrologi Antonia Villagran, fag- og forskningssykepleier Hilde Karterud og psykolog Siv Bækkelund, alle fra SSE, samt representanter fra Epilepsiforbundets PNES-nettverk. Nettverket består av personer som enten har PNES-diagnosen, har hatt PNES-diagnosen eller er pårørende. Nettverket jobber frivillig for å gjøre PNES-diagnosen kjent, og være en støttespiller for alle med diagnosen og deres pårørende.

Program:

  • Velkommen v/ Epilepsiforbundet
  • Hva er PNES?
  • Ung med PNES
  • Å leve med PNES
  • Epilepsiforbundets PNES-nettverk informerer

Lanseringen av PNES-pakken vil foregå i Auditoriet på Spesialsykehuset for epilepsi.

Velkommen!

 

OBS! Til for dere som kjører bil: SSE har innført parkeringsavgift. Betaling utføres via parkeringsautomat eller via Easypark-app. Legg inn kode 3018. Se mer info i PDF-en under.

/share/mime/48/pdf.png Info om parkeringsavgift

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS