Vi trenger flere frivillige som kan bidra både på Instagram og Snapchat. Vi håper alle som har lyst tar kontakt med oss.

Lyst til å delta i sosiale medier hos Epilepsiforbundet?

22.11.2021

Vi trenger fortsatt flere frivillige som kan bidra i våre sosiale medier.

Vil du dele din historie på Instagram? 
Epilepsiforbundets Instagram har over 1.800 følgere og koordineres av Aisling Crotty. Vi rebrandet vår Instagram-konto og bestemte oss for å bytte navn fra Epilepsiforbundet Ung til Epilepsiforbundet fordi Instagram-siden ikke bare er for ungdom.

Nå har nesten 100 mennesker delt sine historier og erfaringer med epilepsi og/ eller PNES på vår Instagram-konto. Hvis du vil dele din historie, kan du ta kontakt med Aisling på mail: instagram@epilepsi.no. Det er også viktig å nevne at vi vil ha med alle som har en form for tilknytning til epilepsi/ PNES, ikke bare de som har epilepsi/PNES, men pårørende, venner partnere og lignende.

Lyst til å snappe for oss?
Siden 2020 har vi vokst fra 14 til over 30 engasjerte frivillige som legger ut historier på Epilepsiforbundets Snapchat. De forteller om sine erfaringer med epilepsi/ PNES, utfordringer de har møtt på og hvordan de har håndtert disse. Hvis du har lyst til å snappe for oss, kan du ta kontakt med Snapchat-koordinator Line Opedal på mail: snapchat@epilepsi.no

De sosiale medieplattformene fokuserer på både epilepsi og PNES. Vi har investert mye tid i våre kanaler, spesielt Snapchat og Instagram. Hvis du vil se hva vi gjør på en av kontoene, kan du følge oss ved å skanne QR-kodene nedenfor. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.

Vil du være med på digitalt ungdomstreff?
Vi har to frivillige fra Epilepsiforbundet Oslo som startet opp et treff for ungdommer over nettet. Siden april har de hatt dette annenhver uke. På møtene vil det være ca. 10-20 personer, om ikke flere. De snakker om forskjellige temaer knyttet opp mot epilepsi, og hvis du blir med, kan du snakke med andre som har epilepsi, på en god og trygg måte. Vi tilrettelegger for alle, og man kan være anonym om man vil det. Selv om det er lokallaget i Oslo som står for disse møtene, kan du være med uansett hvor i Norge du bor. Om du vil være med, send en mail til oslo@epilepsi.no eller skriv til oss på Epilepsiforbundet Ung sin side på Facebook.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS