Ungdommer som leker i snø

På NEFUs vinterleir kan du både delta på arrangerte aktiviteter som langrenn, alpint, snowboard og telemark, eller leke i snøen på egenhånd. Det er valgfritt å delta på aktivitetene. Foto: Aurora Monrad

Meld deg på vinterleir for ungdom

11.12.2019

Vinterleiren til Norsk Epilepsiforbunds Ungdom (NEFU) vil neste år bli avholdt på Beitostølen 20.-23. februar. Du kan melde deg på allerede nå.

På vinterleiren kan du bli kjent med andre ungdommer som har epilepsi, mens du er i et trygt
miljø som er preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leiren er ledet av kompetente ledere og sykepleiere, og mange har selv vært leirdeltakere. Mange av lederne har også epilepsi, så vi har et høyt kunnskapsnivå.

Vi tilbyr heldagsaktiviteter som er vanlige på NEFUs leir, for eksempel langrenn, alpint, snowboard og telemark. Vi skal også ha aktiviteter som er helt nye for vinterleiren. Det vil i tillegg være mye gøy som skjer på kveldene. Alle aktivitetene er det valgfritt å delta på.
Egenandelen er 500 kroner.

Hvis du har lyst til å være med, send en mail til bard@epilepsi.no, der du oppgir navn, alder og adresse. Dersom det er ledige plasser, vil du få en mail tilbake med mer utfyllende informasjon. Alle får selvsagt uansett svar.

Vi håper vi ser deg på leir!

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS