På vinterleiren til Epilepsiforbundet Ung kan du både delta på arrangerte aktiviteter som langrenn, alpint, snowboard og aking, eller leke i snøen på egenhånd. Det er valgfritt å delta på aktivitetene. Foto: Aurora Monrad

Meld deg på vinterleir for ungdom

Vinterleiren til Epilepsiforbundet Ung vil neste år bli avholdt på Beitostølen 25.-28. februar. Du kan melde deg på allerede nå, og det er førstemann til mølla, så det lønner seg å være rask.

I 2021 åpner vi nok en gang opp for vinterleir for alle medlemmer mellom 15 og 30 år. Vi har tatt alle forholdsregler når det gjelder covid-19, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å overholde reglene. I år skal vi til Beitostølen, og kommer til å bo på hotell med separate rom, ikke én hytte.

På vinterleiren kan du bli kjent med andre ungdommer som har epilepsi, mens du er i et trygt miljø som er preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leiren er ledet av kompetente ledere og sykepleiere, og mange har selv vært leirdeltakere. Mange av lederne har også epilepsi, så vi har et høyt kunnskapsnivå.

Vi tilbyr heldagsaktiviteter som er vanlige på leirene våre, for eksempel langrenn, alpint, snowboard og aking. Det vil i tillegg være mye gøy som skjer på kveldene. Alle aktivitetene er det valgfritt å delta på.

Som vanlig deles påmeldingen i to deler. Først må du melde din interesse ved å trykke på denne linken: https://no.surveymonkey.com/r/9QDVT69
Hvis du får plass, får du infoskriv om resten av leiren.

Egenandelen for denne leiren er 500 kr. Husk at det er førstemann til mølla, så meld deg på så fort som mulig. 😊

Vi håper vi ser deg på leir!

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS