På vinterleiren kan du bli kjent med andre ungdommer som har epilepsi, mens du er i et trygt miljø som er preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Foto: Aurora Monrad

Meld deg på vinterleir for ungdom

02.12.2022

Vinterleiren til Epilepsiforbundet Ung vil bli avholdt på Beitostølen 2.-5. mars 2023. Leiren er for alle medlemmer mellom 15 og 30 år. Du kan melde deg på allerede nå, og det er førstemann til mølla, så det lønner seg å være rask.

På vinterleiren kan du bli kjent med andre ungdommer som har epilepsi, mens du er i et trygt miljø som er preget av trivsel, mestring og nye erfaringer. Leiren er ledet av kompetente ledere og sykepleiere, og mange har selv vært leirdeltakere. Mange av lederne har også epilepsi, så vi har et høyt kunnskapsnivå.

Vi tilbyr heldagsaktiviteter som er vanlige på leirene våre, for eksempel langrenn, alpint, snowboard og aking. Det vil i tillegg være mye gøy som skjer på kveldene. Alle aktivitetene er det valgfritt å delta på.

Som vanlig deles påmeldingen i to deler. Først må du melde din interesse.
Hvis du får plass, får du en bekreftelse på mail og et infoskriv om resten av leiren når dette er klart.

Frist for påmelding er 1. februar 2023.

Egenandelen for denne leiren er 500 kr. Husk at det er førstemann til mølla, så meld deg på så fort som mulig. 

Vi håper vi ser deg på leir! 😊

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS